به گزارش اهر خبر (اهر نیوز)، دکتر علی نیرپور در جلسه ارزیابی فعالیت های ستاد سلامت نوروزی با اعلام اینکه در طول ایام نوروز دو تن و ۵۹۲ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در شهرستان اهر کشف و معدوم شد، گفت: از این دو و نیم تن مواد غذایی فاسد، ۳۳۱ کیلوگرم مربوط به لبنیات، ۵۹۵ کیلوگرم پروتئین و گوشت، ۸۱ کیلوگرم طعم دهنده ها و رنگ ها، ۷۹۴ کیلوگرم شیرنی، نان و آجیل و ۷۹۱ کیلوگرم نیز به گروه کنسرو، کمپوت، نوشابه و مشابه آن بوده است.

وی ضمن تاکید بر حساسیت نظارت بر اماکن و سامانه های آبرسانی در طول ایام نوروز، خاطر نشان کرد: در این ایام بیش از هزار و ۴۴۸ مورد از مراکز تهیه، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی، اماکن بین راهی، مراکز عرضه کننده قلیان و سامانه های آبرسانی بازدید شده که ۱۳ مورد اخطار نواقص بحرانی داشته (قابل پلمپ)، ۸ مورد به مراجع قضایی و سازمان مسئول معرفی شده، ۴ مورد تعطیل شده و ۱۵۱ مورد نیز کارت بهداشت صادر شده است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان اهر نمونه برداری از مواد غذایی، میکروبی آب و سنجش کلر آزاد باقیمانده در آب را برای سلامت مردم بسیار مهم و حساس عنوان کرد و گفت: در این موارد نیز همکاران بهداشتی ما بیش از هزار و ۳۳۹ مورد نمونه برداری کرده و به آزمایشگاه ارسال نموده اند.

دکتر علی نیرپور در پایان با تاکید بر اولویت دار بودن حل مسئله و رسیدگی به مشکلات مردم نیز گفت: در طول ایام نوروز ۲۰ مورد به سامانه رسیدگی به شکایات مردمی گزارش داده بودند که ۶ مورد آن از طریق سامانه ۱۹۰ بوده و ۱۴ مورد نیز به صورت متفرقه بوده که به نحو احسن به آنها رسیدگی شده است.