اجتماعی » اخبار منطقه ارسباران » سلامت
کد خبر : 293
سه شنبه - 20 مهر 1395 - 17:18

تاکید فرماندار ورزقان بر نظارت مستمر بر مراکز عرضه و تولید مواد غذایی

فرماندار ورزقان گفت: به جهت اهمیت موضوع سلامت در جامعه باید از مراکز عرضه و تولید مواد غذایی نظارت مستمر صورت گیرد.

تاکید فرماندار ورزقان بر نظارت مستمر بر مراکز عرضه و تولید مواد غذایی

فرماندار ورزقان گفت: به جهت اهمیت موضوع سلامت در جامعه باید از مراکز عرضه و تولید مواد غذایی نظارت مستمر صورت گیرد.

به گزارش اهر خبر (اهر  نیوز)، حسن یحیوی در کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ورزقان با اشاره به اینکه میزان کلر باقی مانده مطلوب در آب‌های شرب روستایی و شهر ورزقان قابل قبول نیست، اظهار داشت: از آنجایی که آب شرب سالم ارتباط مستقیم با سلامت مردم دارد باید با اتخاذ روش‌های اصلاحی برای افزایش میزان کلر باقی مانده مطلوب در آب‌های شرب شهرستان تلاش کرد.

وی با تاکید بر نظارت و بازرسی مستمر از مراکز عرضه و تولید مواد غذایی، افزود: باید در این بازرسی‌ها رعایت موازین بهداشتی، بهداشت محیط نیز مد نظر بازرسین قرار گیرد.

فرماندار ورزقان تصریح کرد: در راستای حفظ امنیت غذایی و سلامت مردم باید با متخلفین این حوزه برخورده شده وبا حرکت به سمت تولید محصولات ارگانیک باید تلاش کرد از این طریق بسیاری از هزینه های را که به دلیل استفاده از کودها و سموم شیمیای به بخش سلامت وارد می شود کاهش داد.