به گزارش اهر خبر (اهر نیوز)، علی جهانگیری از اجرای طرح درجه بندی نانوایی های استان آذربایجان شرقی از دهه فجر امسال به صورت رسمی خبر داد و گفت: این طرح با هدف بهبود کیفیت نان، کاهش دورریز انواع نان، ایجاد رقابت در پخت با کیفیت میان نانوایان و افزایش سلامت افراد جامعه انجام می شود.

وی همچنین در خصوص افزایش یا عدم افزایش قیمت نان همزمان با اجرای طرح درجه بندی نانوایی های استان آذربایجان شرقی گفت: هم اینک تصمیمی برای افزایش قیمت نان گرفته نشده است، اما از آنجایی که درجه بندی نانوایی ها بر اساس کیفیت، نحوه پخت، بهداشت فردی و همچنین بهداشت محیط انجام می شود، علاوه بر تشویق نانوایان، از آنها حمایت های لازم هم انجام خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری آذربایجان شرقی در پایان با تشریح شاخص های درجه بندی نانوایی ها، تصریح کرد: داشتن پروانه کسب، استفاده از مواد اولیه و خمیر مایه استاندارد، وضع بهداشت فردی و محیطی نانوا و نانوایی، داشتن مهارت شغلی و همچنین مدرک دانشگاهی از جمله شاخص های اعلام شده در درجه بندی نانوایی های استان است.