به گزارش اهر خبر (اهر نیوز)، امیری راد گفت: ظرفیت این سد برای آبزی پروری، سالانه حدود یک هزار تن است که با استقرار قفس می‌توان این ظرفیت را به هزار و ۵۰۰ تن در سال افزایش داد.

وی اضافه کرد: دریاچه سدخداآفرین یکی از مزیت‌های نسبی برای توسعه آبزی‌پروری به شمار می‌رود و با جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی، این صنعت اشتغال‌زایی مناسبی هم برای این جوانان به دنبال خواهد داشت.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی هم گفت: در این طرح چهار نوع ماهی از قبیل فیتوفاگ، بیگ‌هد، آمور و کپور رها سازی شدند و ماهی‌ها با روش پرورش گسترده و با غذای طبیعی تغذیه می‌شوند.

جعفروند ادامه داد: در سیستم پرورش گسترده، ماهی‌ها در بازه زمانی سه ساله به رشد مناسب یعنی وزن یک و نیم کیلوگرم می‌رسند و قابل عرضه به بازار می‌شوند. اما در سیستم پرورش قفس که ماهی‌ها به صورت دستی تغذیه می‌شوند در مدت یک‌سال به رشد لازم می‌رسند.

وی با اشاره به این‌که مصرف سالانه ماهی در استان هفت و نیم کیلوگرم و حدود ۳۰ هزار تن انواع ماهی است اضافه کرد: با این روش پرورش ماهی، مردم برای صید و بالا بردن مصرف‌شان تشویق می‌شوند و سد خداآفرین می‌تواند مصرف منطقه و حتی بخشی از استان را همتامین کند.
سال گذشته ۲۵۰ هزار قطعه انواع بچه‌ماهی در مخزن سد خداآفرین رها شده بود.

منبع: خبرگزاری صداوسیما