به گزارش اهر خبر (اهر نیوز)، محمد اسدی با اعلام این مطلب گفت: با درنظر گرفتن محدودیتهای منابع آبی شهرستان اهر در برخی مناطق مثل منطقه مرکزی اهر و وجود منابع قابل اجرایی در برخی مناطق دیگر شهرستان ازجمله تراس اهر چای، رودخانه دره رود در جلگه ورگهان و ویجنی و همچنین روان آبهایی مثل دره سراجلو و یوزبنده، انجرد، روان آبهای حاصل از آب شدن برفها در دامنه کوهستان بزکش و دیگر منابع آبی اعم از چاه های موجود در تراس رودخانه ها که سطح ایستایی بالایی دارند، مستعد پرورش انواع آبزیان بویژه ماهیان قزل آلا می باشد.

وی از موانع مهم این حرفه را عدم شناخت و غیر علاقه مند بودن تعدادی از پروانه داران چاه ها به حرفه آبزی پروری و بروکراسی غیرضروری اداری دانست و گفت: علیرغم اقدامات موثر این مدیریت ، هنوز صنعت آبزی پروری جایگاه خویش را همسو با پتانسیلهای منطقه نیافته و خواستار همراهی مدیریت امور منابع آب و دیگر ارگانهای مرتبط در صدور مجوز ها جهت رونق این صنعت شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر در پایان گفت: لازم بذکر است سالانه در این شهرستان بالغ بر ۹۰۰ تن گوشت سفید ماهی تولید می شود که قابلیت افزایش به ۲۰۰۰ تن وجود دارد که در این صورت رتبه شهرستان نیز ارتقا خواهد یافت.