به گزارش اهر خبر (اهر نیوز)، دکتر محمدرضا پورمحمدی در جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت استان، اظهار داشت: متأسفانه فضای عمومی جامعه فضای گله‌مندی است و قدرشناسی از خدمات ارزشمند افراد و بخش‌های مختلف فراموش می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه در کنار انتقاد به کاستی‌ها و نقاط ضعف باید به نقاط قوت و کارهای مثبت هم توجه شود، افزود: توسعه زمانی اتفاق می‌افتد که خودمان را باور داشته باشیم و توانمندی‌های خود را قدر بدانیم.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به برگزاری جشنواره شهید رجایی برای انتخاب دستگاه‌های اجرایی برگزیده، گفت: فلسفه برگزاری این جشنواره، قدردانی از خدمات و تلاش‌های دولتمردان و حمایت از دستگاه‌های اجرایی برتر است.

وی ادامه داد: وجود برخی کاستی‌ها و نواقص در دستگاه‌های اجرایی غیرقابل انکار است، اما اینکه گفته شود دستگاه‌ها یا کارکنان دولت کم‌کاری می‌کنند هم شایسته نیست.

پورمحمدی افزود: برخی شرایط مانند تحریم‌ها و کرونا، کارها را دشوار کرده و وضعیت منابع و اعتبارات کشور هم مشخص است که این شرایط سخت را باید در قضاوت نسبت به عملکرد دستگاه‌های اجرایی مورد توجه قرار داد.

وی خاطرنشان کرد: با وجود این شرایط، ۳ هزار میلیارد تومان پروژه عمرانی و خدماتی تنها در آذربایجان شرقی افتتاح شد و سالانه ۱۱ هزار میلیارد تومان پروژه در استان اجرا می‌شود که این دستاوردها قابل تحسین است.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین ابراز امیدواری کرد با شایسته‌سالاری در انتصاب مدیران دولت جدید، روند توسعه و پیشرفت استان با قدرت بیشتر نسبت به گذشته استمرار داشته باشد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی هم در این جلسه گزارشی از فرایند اجرایی ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان در سال ۱۳۹۹ ارائه کرد و گفت: بخشنامه جشنواره شهید رجایی به ۶۵ دستگاه استانی ارسال شد و در نهایت ۵۷ دستگاه در این ارزیابی شرکت کردند.

داود بهبودی با اشاره به اینکه این ارزیابی در ۲۱ شاخص عمومی و شاخص‌های اختصاصی متناسب با مأموریت‌های ذاتی هر دستگاه انجام شده است، افزود: در استان بیش از دو هزار نوع خدمت اداری ارائه می‌شود و روزانه ۸۰۰ هزار مراجعه به ادارات استان انجام می‌شود.

وی افزود: ضرورت حذف مراجعات فیزیکی به ادارات بدیهی است و بر این اساس، توسعه دولت الکترونیک از مهم‌ترین محورهای ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی و همچنین از برنامه‌های تحول اداری در سال ۱۴۰۰ است.

بهبودی همچنین توانمندسازی کارکنان، شایسته‌سالاری، تدوین راهبردهای مدیریت و تقویت اعتماد و سرمایه اجتماعی را از دیگر شاخص‌های ارزیابی در جشنواره شهید رجایی عنوان کرد و گفت: بهره‌وری حلقه مفقوده نظام اداری و اقتصادی کشور است که باعث شده از ظرفیت‌های خالی در بخش‌های مختلف استفاده نشود.

وی در پایان تصریح کرد: فرایند جشنواره شهید رجایی براساس نظام مستندسازی است و برگزیده شدن یک دستگاه به معنی کم‌کاری سایر دستگاه‌ها نیست.