به گزارش اهر خبر (اهر نیوز)، کاظم علیرضالو عضو هیئت علمی گروه تکنولوژی مواد غذایی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر است که در دو سال اخیر موفق به چاپ بیش از ۱۸ مقاله JCR در مجلات Q۱ و Q۲ شده است.
دو مقاله علیرضالو، عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تبریز با عناوین:
“Combined effect of natural antioxidants and antimicrobial compounds during refrigerated storage of nitrite-free frankfurter-type sausage”
“Phytochemical constituents, advanced extraction technologies and techno-functional properties of selected Mediterranean plants for use in meat products. A comprehensive review”
چاپ شده در مجلات Food Research International (Q۱; IF:۴.۹۷) و Trends in Food Science & Technology (Q۱; IF:۱۱.۰۷) براساس اعلام پایگاه استنادی WOS به عنوان مقالات پراستناد سالهای ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ انتخاب شد.
منبع: خبرگزاری دانشجو