به گزارش اهر خبر (اهر نیوز)، حضرتی با بیان این‌ که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۱ درصد اجرای گشت‌های مشترک استان آذربایجان شرقی افزایش پیدا کرد، گفت: میزان محکومیت پرونده‌هایی که در راستای اجرای گشت‌ها تصویب شد ۳۰۶ میلیارد و ۶۱۹ میلیون ریال بود که نسبت به سال گذشته از افزایش ۴۴۷ درصدی برخوردار بود.

وی ادامه داد: عملکرد تعزیرات حکومتی در حوزه‌ی کالا و خدمات در هفت ماهه نخست امسال تعداد ۶۸۴۴ پرونده با محکومیت ۱۵۶۷ میلیارد و ۱۶۹ میلیون ریال بود.

وی با بیان این‌که در حوزه‌ قاچاق کالا و ارز تعداد ۲۲۱۹ فقره پرونده در استان به ثبت رسید گفت: این تعداد پرونده با محکومیت ۲۴۴۴میلیارد و ۹۹۱میلیون ریال بود و در حوزه بهداشت و درمان نیز ۵۱۴ مورد پرونده با محکومیت ۵۲میلیارد و ۱۷۶میلیون ریال بود که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل به میزان ۲۲درصد کاهش داشت.

حضرتی افزود: رویکرد تعزیرات حکومتی در سال جدید پیشگیری و حمایت است و معتقدیم به هیچ وجه مبارزه کارساز نیست بلکه باید فرهنگ سازی، زیر ساخت‌های لازم و لحاظ قیمت تمام شده در بحث کالا و خدمات صورت گیرد تا به کاهش تخلفات منجر شود.

وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون جهت حضور فعال و مستمر نظارت و بازرسی توسط تعزیرات حکومتی در قالب گشت‌های مشترک ۲۵طرح ویژه در سطح استان اجرا شده است بیان کرد: طرح نظارتی ویژه اربعین، بازار مسکن، محصولات پتروشیمی، بازگشایی مدارس، نوشت افزار، نحوه‌ توزیع خمیر مایه در نانوایی‌ها، مقابله با احتکار، گران فروشی، افزایش قیمت لاستیک خودرو، لوازم خانگی و کم فروشی در واحد‌های تولیدی از جمله این طرح‌ها می‌باشد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی ادامه داد: با پیگیری‌های وزرات دادگستری و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی و مسئولین استانی در سال گذشته جهت تسریع خدمات دهی در تعزیرات و صرفه جویی در زمان در شش شهرستان چاراویماق، ملکان، عجب‌شیر، جلفا، هریس و کلیبر که اداره تعزیرات حکومتی نداشتند اداره تعزیرات راه‌اندازی شد تا مردم این شهرستان‌ها نیز به راحتی به خدمات این سازمان دسترسی داشته باشند.

وی راه‌اندازی اداره تعزیرات حکومتی در شهرستان‌های ورزقان، آذرشهر و اسکو را از دیگر برنامه‌های اداره تعزیرات حکومتی استان عنوان کرد و گفت: در صورت تامین نیروی اداری و قضایی ادارات تعزیرات حکومتی این شهرستان‌ها نیز راه اندازی خواهد شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان