به گزارش اهر خبر (اهر نیوز)، سلطانی مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه حدود یک میلیون و ۵۱۰ هزار نفر در سکونتگاه‌های غیررسمی ساکن هستند، گفت: ساکنان این مناطق از زندگی خوب و با کیفیتی برخوردار نیستند و این اداره کل هر سال در قالب طرح بازآفرینی اقدام به معرفی این واحد‌ها به بانک‌ها برای دریافت وام فرسوده می‌کند.

او با بیان اینکه سکونتگاه‌های غیررسمی در تبریز بیشتر به چشم می‌خورد، گفت: در این شهر حدود ۴ هزار و ۵۰۰ هکتار بافت ناکارآمد و فرسوده وجود دارد و با توجه به اینکه بیشتر آن‌ها بر روی گسل تبریز احداث شده برای پیشگیری از بروز خسارت‌های مادی و جانی در اثر بلایای طبیعی به ویژه زلزله باید جابجا شوند.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی گفت: در این راستا این اداره کل در قالب طرح بازآفرینی شهری اقدام به معرفی واحد‌ها برای دریافت وام بافت فرسوده از بانک‌ها می‌کند و هر سال به ۳ هزار تا ۳ هزار و ۵۰۰ واحد وام بافت فرسوده اعطا می‌شود.

سلطانی با اشاره به اینکه تاکنون برای ۲۷ هزار و ۷۰۰ واحد وام بافت فرسوده اعطا شده است، گفت: از این تعداد برای حدود ۲۲ هزار واحد در ۴ سال اخیر وام بافت فرسوده اعطا شده است.

او احداث شهرک جوانان در زمینی به مساحت حدود ۱۳۲ هکتار را از پروژه‌های مهم بازآفرینی در تبریز اعلام  کرد و گفت: در این شهرک ۳ هزار و ۵۰۰ واحد که قابل افزایش تا ۵ هزار واحد مسکونی است، برای جابجایی ساکنان مناطق بافت فرسوده تبریز احداث می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه حدود ۳۲ هزار نفر از ساکنان مناطق حاشیه نشین تبریز باید جابجا شوند، گفت: پروژه ۲ هزار واحدی شهرک طلائیه نیز با همکاری سازمان همیاری شهرداری تبریز در زمینی به مساحت حدود ۱۳ هکتار در مرحله آماده سازی است که در قالب درجا سازی در جوار بافت حاشیه‌نشین اجرا می‌شود.

سلطانی افزود: در سال‌های گذشته با همکاری این اداره کل و شهرداری تبریز ۱۷۰ واحد در منطقه اسدگولی احداث شده و این کار برای احداث ۴۰۰ واحد دیگر نیز ادامه دارد و در این راستا حدود ۱.۶ هکتار در این منطقه برای احداث ۳۵۰ واحد مسکونی تحویل شهرداری شده است.

او گفت: در این راستا پروژه‌های ۴۵۰ واحدی یوسف‌آباد، ۳۰۰ واحدی انتهای طالقانی، یک هزار و ۶۰۰ واحدی اراضی کرکج، ۶۰۰ واحدی نگین اندیشه و ۶۰۰ واحدی آیمان در این شهر اجرا می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان